Service Copiatoare

De mai bine de 17 ani, All Birotic s-a concentrat pe acapararea unei zone din piata IT putin acoperita; domeniul de consultanta si service. All Birotic este intr-o continua dezvoltare, avand ca si suport contract de service cu institutii si firme. Mai multe detalii despre serviciile noastre pe www.1service-copiatoare.ro .

Oferim: service copiatoare, imprimante, faxuri, multifunctionale, vanzare echipamente, consumabile, piese de schimb, reparatii, service, incarcari cartuse toner si cerneala. Am dovedit in multe cazuri experienta acumulata in anii de existenta, rezolvand cu succes foarte multe provocari tehnice, in cel mai scurt timp si profesionist..

Consilierea tehnica de specialitate a adus intotdeauna multumirea clientilor nostri, in asa fel incat achizitiile de echipamente sa fie intocmai produsul dorit, evitand costurile mari sau subdimensionarea echipamentelor. Avem experienta in activitatea de service copiatoare imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta. Asiguram service pentru imprimante inkjet si laser , matriciale. Efectuam service-reparatii, curatare, reconditionare, reumplere tonere si cartuse.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: